follow Catalog firme » Sanatate frumusete » Echipamente medicale » Consumabile medicale » Firme comprese sterile » Comprese sterile cluj
  home     Firme comprese sterile   Comprese sterile cluj

Comprese sterile

comprese sterile (CLUJ)
[Actualizat: 24-06-2016] comprese sterile 10/8x50 set = 0.78 lei + tva comprese sterile 10x10 12 pliuri =1.14 lei + tva
0264 *** ***Click aici!
comprese sterile (CLUJ)
Obiect de activitate: fabricarea produselor parafarmaceutice (vata hidrofila pentru uz medicinal, fesi din tifon, comprese sterile). responsabilitatea, dinamismul, unitatea si pregatirea profesionala a echipei spd star au contribuit la cresterea exponentiala a cotei de piata a companiei, la ora actuala situandu-se in topul celor mai mari producatori de articole parafarmaceutice din europa. orientarea spre calitate, implicit spre folosirea materiilor prime organice, determina un trend..
0264 *** ***Click aici!
vanzari comprese sterile,comprese sterile (CLUJ)
Cavrom este o companie romaneasca care produce si comercializeaza produse igienico-sanitare : vata tip b si bc pentru uz medicinal, fesi medicale, comprese sterile si nesterile. produsele cavrom sunt avizate de ministerul sanatatii publice si au marcaj ce. de asemenea, acestea sunt fabricate in conformitate cu cerintele standardelor iso- 9001/2008- si hgr- 911/2005- privind stabilirea conditiilor de introducere pe piata si de utilizare..
0264 *** ***Click aici!